Velkommen til vores Blog

Vi vil gerne byde dig velkommen og fortælle kort om hvad vi vil med denne side. Vi vil inden for kort tid opbygge en videns database omkring produkter og materialer som både professionelle og amatører kan bruge i deres sikring.

Vi er et sikrings firma fra Næstved som i 2007 startede som en webshop og derefter lynhurtigt udviklede os som en rigtig låsesmed. Idag er vi 8 ansatte, 4 uddannede låsesmede, 1 Lærling og 1 kontor assistent og så Leif og Thomas

Firmaet tegnes af Leif Frøsig og Thomas Jürgensen. Leif som med sin lange erfaring i låsesmede branchen står for alt det som har med de udekørende låsesmede at gøre og Thomas Jürgensen der som uddannet isenkræmmer står for butik, administration og ikke mindst Webshop.

Spidskompetencer:

Alle låsesmede laver låse, vi har valgt at brede os lidt mere og og idag er vi specialiserede i adgangskontrol, automatikdøre, dørtelefon anlæg og videoovervågning. Vi prøver hele tiden at følge med de nyeste trends og rigtig meget af vores tid går idag med elektroniske låseløsninger.

Webshop:

Vi er den største webshop inden for sikring i Danmark, det er vi ikke bange for at fortælle, men den titel forpligter også, derfor så tester vi hele tiden nye produkter til vores webshop og uddanner personalet i rådgivning af de specifikke produkter. Personalet i butikken og tlf er uddannede låsesmede eller under uddannelse så derfor kan du altid forvente at få et kompetent svar, det er ikke alle der ved alt men vi ved alle hvor vi skal finde svaret.

Varelager:

På grund af webshoppen har vi et meget stort varelager, så vi kan sikre hurtig levering til vores mange kunder, det kommer også vores kunder til gode hvor vi skal ud og montere, da stort varelager også betyder at vi kan forhandle bedre priser på produkterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *